Wat zijn wimperextensions

Wat zijn wimper-extensions?

De haartjes van de wimperextensions worden haartje voor haartje aan uw natuurlijke wimperhaartjes bevestigd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn van een anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar.   Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.   U hebt geen mascara meer nodig , maar deze mag wel aangebracht worden als u dit nodig vind (wel met speciale mascara ).

Hoe lang blijven de wimper extensions zitten?

De wimper extensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten totdat ze helemaal uitgegroeid zijn afhankelijk van de de levensduur van uw natuurlijke wimpers. om een mooie volle set wimpers te houden adviseren we om de +/- 3 weken een refil behandeling uit te voeren.

Een gemiddelde behandelingsduur van een nieuwe set wimper extensions is 120 tot 150 minuten een refil behandeling duurt 60 tot 90 minuten

Alle voordelen op een rij!

* Natuurlijke uitstraling

* Maakt mascara, wimperverf of wimper kruller overbodig

* praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet

* Nooit meer uitgelopen mascara!

* Lengte en kleur aangepast aan uw wensen

* Altijd mooie volle en gekrulde wimpers